Ella Dvornik pozirala u hlačama koje ste posljednji put nosili u srednjoj školi

Foto: Instagram

RETRO modni komadi vratili su se na velika vrata, a to može značiti samo jedno - trendseterice su spremno uskočile u sve one odjevne kombinacije za koje su donedavno čvrsto vjerovale da više nikada neće pronaći put do njihovih ormara. Moda ne pita. Ono što je u trendu nabavlja se bez pogovora. Barem ako pitate ljubiteljice mode poput Elle Dvornik.

Upravo se ona često hvali pomalo neobičnim modnim ulovima koje nemate prilike vidjeti na ulici pa ne čudi što ponekad nanjuši modne trendove prije drugih dama. Ne ustručava se isprobati i one najodvažnije trendove, a sve ih vrlo vješto kombinira u odlične stajlinge. Uz to, ostaje vjerna svom stilu, a upravo je to jedino modno pravilo kojeg se uvijek morate pridržavati.

U svom posljednjem outfitu iskombinirala je tri klasična komada i jedan odavno zaboravljeni.

Naime, Ella je pozirala u bijeloj čipkastoj bluzi koja je zbog svoje prozračnosti mnogima najdraži odabir tijekom vrućih ljetnih dana, a idealna je opcija za ljubitelje elegantnog, poslovnog stila. Ostavlja dojam profinjenosti i decentnosti, ali i šalje poruku da modu ipak ne shvaćate olako te da imate smisla za nju. Ako želite igrati na sigurno kombinirajte je s klasičnim nude salonkama, baš onakvim kakve nosi i ova blogerica.

Ella je klasičnu poslovnu torbu zamijenila upečatljivim zelenim ruksakom i tako razbila monotoniju boja, a najviše pažnje privukle su hlače koje odavno niste vidjeli u svom ormaru. Kombinacija visokog struka, nešto šireg kroja i tričetvrt dužine donedavno su se smatrali potpunim modnim promašajem, ali Ella je dokazala kako uz vješto kombiniranje mogu biti pun pogodak.

Upravo ovakve hlače pomalo sramežljivo su se pojavile na policama omiljenih high street brendova, a s obzirom na broj komplimenata koje su zaradile na Instagram profilu Elle Dvornik, nikoga ne bi čudilo da postanu pravi must have.

"Kombinacija je topčina", poručila joj je jedna obožavateljica.

"Outfit je jednostavno zakon", složila se druga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.