Domaće dame su na Sarajevo Film Festivalu zablistale u satenskim haljinama

Foto: Aida Redžepagić, SFF press

OSIM Lejle Filipović, još je nekoliko naših poznatih dama prošetalo tzv. crvenim ćilimom na Sarajevskom Filmskom Festivalu. 

I dok je Lejla ukrala pažnju u cvjetnoj toaleti, Jadranka Đokić, Jelena Veljača i Judita Franković odlučile su se za satenske svečane haljine koje su trenutačno vrlo popularne u modnom svijetu. 

Jadranka je poglede mamila u haljini sa zlatnim odsjajem koja ima bočni izrez na rebrima, otvorena leđa i suptilan izrez na nozi. Ovu elegantnu, no istovremeno zavodljivu haljinu glumica je upotpunila crnim sandalama i crnom torbicom, a kosu je stilizirala u prave holivudske valove koje je prebacila na jednu stranu. 

Jelena je svoju vitku figuru pokazala u ružičastoj, gotovo potpuno zatvorenoj haljini koja ima lepršave rukave i uzak donji dio. Iako je većina odlučila odjenuti haljine regionalnih dizajnera, Jelena je svoju kreaciju pronašla u Zari. 

Judita je definitivno izmamila najviše pogleda svojom raskošnom toaletom koja je imala rizično nisko otvorena leđa, napuhane rukave i trake na leđima koje su se spajale bisernom dugmadi. Ova predivna i smjela haljina odlično je pristajala uz glumičinu riđu kosu i suptilan nakit za koji se odlučila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.