Dobar grudnjak ili operacija? Fanovi ne prestaju pričati o odjednom velikim grudima Taylor Swift

Foto: Splash News, Vogue

NOVI početak, novi izgled?
 
Iako je Taylor Swift posljednjih dana na naslovnicama portala zbog svoje nove ljubavne veze s glumcem Tomom Hiddlestonom, u centar pozornosti došla je zbog još nečega - nešto većih grudi.
 
 
One nikako nisu mogle proći nezapaženo pored vojske njezinih obožavatelja, a rasprava o tome da li ih je povećala ili nije, započela je na Twitteru, gdje su se razmjenjivala razna mišljenja.
 
 
Činjenica jest kako 26-godišnja pjevačica u posljednje vrijeme ima nešto bujniji dekolte, što je pokazala još u travnju, kada se pojavila na naslovnici slavnog Voguea, u gotovo neprepoznatljivom izdanju.
 
 
U međuvremenu, plastični kirurg Adrian Richards otkrio je za britanski The Sun: "Na posljednjih nekoliko fotografija, njezine su grudi bolje definirane i malo veće nego inače. Sugerirao bih da ima umetke, koji su vrlo umjerene veličine i u obliku suze, što ja zovem niskim profilom implantanata. Ovaj oblik poboljšavanja dekoltea je vrlo popularan."
 
 
Prethodno se šuškalo kako je Taylor doradila i svoj nos, tijekom uspona na glazbeni vrh, no glasine također nikada nisu potvrđene.
 
 
Mi vam ostavljamo da sami prosudite o čemu se tu točno radi.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.