Channing opet nahvalio ženicu: Teško je ne snimiti dobru fotografiju ovog čarobnog bića

Foto: Splash, Instagram

GLUMCI i plesači Channing i Jenna Tatum jedan su od najskladnijih celebrity parova.

Zgodni Channing i Jenna nedavno su oduševili publiku nastupom u showu "Lip Sync Battle" u kojem su pokazali pjevačko i glumačko umijeće, ali i svoj odličan odnos pun ljubavi i humora.

Channing svoju 35-godišnju suprugu često spominje u svojim objavama na društvenim mrežama, a nedavno joj je dao pohvalu kakvu bi mnoge djevojke voljele čuti od svojih boljih polovica.

"Teško je ne snimiti dobru fotografiju ovog čarobnog bića. No mislio sam da je ova fotografija posebna. Da nema nje nikad ne bi bio na putu na kojem sam sada nego bi otišao na gorećem kamionu punom dinamita u Georgiju. Hahaha. Mom svijetlu. Volim te!", napisao je Channing i objavio još jednu fotografiju koju je sam snimio.



Lijepu Jennu Channing je nahvalio i u nedavnom intervjuu za Vanity Fair, u kojem ju je nazvao "ratnikom". Channing se raspričao o roditeljstvu i novom poštovanju koje gaji za suprugu otkako je rodila.

"To je ludo. Osjećaš se nemoćno. Volimo misliti da smo veliki, snažni muškarci i da možemo vladati svakom situacijom. No u stvarnosti su žene puno jače od nas."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.