Carrie Bradshaw je prije 13 godina nosila kombinaciju koju biste danas rado iskopirale

Foto: Getty, Mango, Zara, Topshop 

PROTAGONISTICA kultne serije "Seks i grad" modno je bila daleko ispred svog vremena.
 
Carrie Bradshaw svojevremeno je bila prava trendseterica, a iako se radi o izmišljenom liku, ostavila je veći utjecaj na modu od mnogih stvarnih slavnih dama tijekom povijesti, koji je vidljiv i dan danas.
 
Naravno, moda se uvijek vraća, ali Carrie je u seriji koja se prestala snimati prije 13 godina nosila neke outfite koje bismo danas rado iskopirali - od glave do pete. A gledajući iznova sve epizode, po tko zna koji put, uočili smo jedan styling u kojem bi slobodno mogla danas prošetati ulicom i nitko je ne bi čudno pogledao. Dapače, mnoge bi se žene zapitale gdje je kupila haljinu, a svakako bi primijetile i njene cipele. Ovim je outfitom Carrie predvidjela ne jedan, već najmanje tri trenda koji vladaju proteklih nekoliko sezona:
 
 
Ne znamo otkud da počnemo, pa ćemo krenuti od dolje. Ako ste mislile da su Kardashianke prve nosile prozirne cipele, prevarili ste se. Carrie je još u devedesetima prošetala New Yorkom u transparentnim sandalama s ukrasnim kristalićima i najavila jedan od vodećih trendova današnjice. Tada su ih dizajnirali isključivo luksuzni brendovi, dok prozirne cipele danas možete kupiti i u high-street trgovinama.
 
Sandale, Zara, 299,90 kn
 
A što kažete na Carrienu haljinu? Volani, otkrivena ramena, cvjetni print? Priznajte, i ovaj komad biste rado ukrale iz njenog ormara i odjenule ga isti tren, i to u paru s prozirnim štiklama koje ste taman nabavile. Srećom, cvjetne haljine ove su sezone popularnije no ikad, a da ne spominjemo volane koji su ukrasili gotovo sve odjevne komade. Slobodno još pokažite jedno rame i svojim stylingom prizovite jednu od najpopularnijih televizijskih trendseterica svih vremena.
 
Haljina, topshop.com, 482 kn
 
Nešto vam nedostaje? Naravno, torbica, a mi smo pronašli jednu koja će odlično upotpuniti vaš "Carrie Bradshaw outfit":
 
Torbica, Mango, 349,90 kn
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.