Blac Chyna ne ide nigdje: I ako prekine s Kardashianom, slavna obitelj ne smije ju otpustiti

Foto: Splash, Giphy

STARLETA Blac Chyna lukavo se ugurala u život obitelji Kardashian, a tu namjerava i ostati.

Proteklog vikenda u medijima se počelo pisati o raskidu Roberta Kardashiana i Blac Chyne koja nosi njegovo dijete, a par je sam pokrenuo te sumnje djetinjastim ponašanjem.

Rob je navodno našao sumnjive poruke na mobitelu svoje zaručnice zbog čega ju je blokirao s Instagrama, a isto je učinila i ona.

Kad su se pomirili, ponovno su postali prijatelji na Instagramu, a na vidjelo su izašli i detalji ugovora prepredene starlete.

Nakon što je osvojila srce jedinog sina iz slavne obitelji, ostala trudna i zaštitila ime i prezime svoje buduće kćeri kako bi na njemu mogla graditi modno carstvo, Chyna je natjerala Kardashiane da ju uvrste u svoj megapopularni reality show.

Kako izvještava Radar Online, Chyna ima čvrst ugovor u kojem stoji da čak i ako prekine vezu sa Robom Kardashianom i njegova obitelj joj okrene leđa, ona ima svako pravo pojavljivat se u njihovom showu!

"Zaštićena je sa svih strana. Odrasla je bez ičega i neće se samo tako odreći svega što sad ima.", objasnio je izvor blizak starleti ovom portalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.