"Barbadoška zločesta cura" izgleda kao supermodel na trima novim naslovnicama Voguea

Foto: Instagram 

SVAKA glumica i manekenka mašta o tome da osvane na ovoj naslovnici, a Riri ih je istovremeno dobila tri.

Pop pjevačica, dizajnerica i vlasnica beauty linije zvijezda je izdanja Voguea Paris za prosinac. Rihanna se naslovnicama pohvalila na Instagramu, a iako su jako različite, svaka je jednako prekrasna. 
 
 
Na originalnoj verziji pjevačica pozira u čupavoj žutoj bundici, šljokičastoj majici u istoj boji i sa šarenim ručnikom na glavi. 
 
 
Njena prirodna ljepota posebno se ističe na crno-bijeloj naslovnici, na kojoj ima i šiške te savršeni "cat-eye".
 
 
Na trećoj naslovnici pjevačica izgleda super chic s mrežastom beretkom na glavi i crvenim ružem, a osim fotografa Jean-Paula Goudea, za naslovnice je zaslužna i sama Rihanna koja je dobila titulu gošće urednice ovog izdanja časopisa. Rihanni ovo nije prvi put da krasi naslovnicu Voguea.
 
 
Pjevačica je prošlog mjeseca bila zvijezda arapskog izdanja časopisa, a iza nje je još sedam naslovnica za različita izdanja "modne Biblije". To je zaista zavidna brojka kojom se može pohvaliti rijetko koja druga zvijezda, a sumnjamo da će Rihanna stati na tome.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Rihannu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Rihanna.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.