Apivita proslavila dolazak jeseni, slavlju su se pridružile i poznate Hrvatice

Foto: Promo

APIVITIN store u samom središtu Zagreba na jedan je dan postao magično mjesto gdje su posjetitelji svim svojim osjetilima okusili svu raskoš i ljepotu jeseni. U kutku sreće u Masarykovoj 12, Apivita je svojim vjernim kupcima priuštila jedinstveni doživljaj u kojem nije manjkalo mašte i čarolije. A ni odlične atmosfere.

U prekrasnom ambijentu ukrašenim opalim lišćem i onim najslasnijim plodovima jeseni, uživale su i naše poznate dame koje godinama nose titulu lijepih, uspješnih, i njegovanih žena. Zasluženo. Olja Vori, Borna Kotromanić, Iris Androšević-Pinjuh, Ankica Dobrić, Donna Lugonja Petković samo su neke od poznatih pripadnica ljepšeg spola koje su i ove jeseni odabrale Apivitine skin care proizvode kako bi na prirodan način pripremile svoje tijelo, ali i duh za oštrije vremenske uvjete.

Apivita je apsolutni predvodnik broj jedan kada je riječ o njezi kože i ponovnom aktiviranju prirodnih procesa s ciljem pomlađivanja, revitalizacije i blistavosti kože, ali i poboljšanja cjelokupnog raspoloženja - stoga ni ne čudi kako se svi oni koji jednom zavire u našu čarobnu oazu – uvijek iznova vraćaju.

Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još čudnije kako nam često baš to malo nedostaje. A nitko to ne zna bolje od Apivite čija tradicija seže iz 1979. godine prošlog stoljeća te koja sinergijom najsuvremenije tehnologije i onog najboljeg iz prirode zaljubljenicima u skin care kozmetiku nudi upravo ono što im je najpotrebnije.

U samo jednom proizvodu prepunom prirodnih sastojaka krije se jedna cijela filozofija života. To najbolje znaju oni koji ju svakodnevno žive.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.