Antonija Blaće složila je dvije jako čudne kombinacije koje su trenutno potpuno razumljive

DOMAĆA voditeljica ovih se dana odijeva u skladu s vremenom koje je nestabilno.

Antonija Blaće na svojem je Instagramu objavila dvije fotografije na kojima nosi jako neobične odjevne kombinacije koje su trenutno potpuno prihvatljive, a u oba čudna izdanja pošlo joj je za rukom izgledati stajliš.

Prvo je pozirala u trendi širokim hlačama koje je iskombinirala s običnom crnom majicom bez rukava i chic smeđim sandalama s block potpeticom, no isti je dan objavila fotografiju na kojoj je kombinaciju upotpunila jednim neočekivanim komadom.

Riječ je, kako vidite, o kabanici, za kojom je Antonija posegla zbog kiše i odvažno je uklopila u stajliš outfit. Njenu drugu kombinaciju također je izdiktiralo promjenjivo vrijeme

"Evo ovako bi danas na posao, ali bojim se da ne bi prošlo," napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u plavom jednodijelnom badiću i bijelom sakou. 

Iako se ne možemo sjetiti nijedne prilike u kojoj bi mogla nositi ovaj outfit, moramo primijetiti da Antonija izgleda jako chic u kombinaciji badića i sakoa kojoj je dodala i zlatni nakit te lančić s upečatljivim privjeskom. 

Sviđa nam se i njen kupaći kostim koji je definitivno više lijep nego praktičan te na sebi ima i retro detalj koji je ove sezone u fokusu, a riječ je o remenu u struku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.