Alicia Silverstone: Slomljeno srce liječi se i na holivudskim zabavama

Foto: Getty

41-GODIŠNJA glumica trenutno prolazi kroz razvod.

Radi se o jednoj od nekadašnjih holivudskih miljenica Aliciji Silverstone koja je prije nekoliko dana potvrdila razvod od supruga, glazbenika Christophera Jareckog.



Podsjetimo, par se upoznao davne 1997. godine ispred jednog kina, a 2005. godine održano je vjenčanje na jezeru Tahoe na koje je mladenka stigla bosa.

Kako bi vas poštedjeli računanja, par je proveo zajedno više od dva desetljeća, od toga 13 godina u braku, a zajedno imaju i 6-godišnjeg sina Beara Bluea.



"Još uvijek se jako vole i poštuju te će ostati bliski prijatelji, no donijeli su zajedničku odluku da će se rastati nakon što su zajedno proveli 20 godina. Imaju sina o kojem će se i dalje ravnopravno brinuti", stoji u službenom priopćenju.

A glumica je sinoć bila jedna od uzvanica Vanity Fair partyja nakon dodjele Oscara na kojem je zablistala u dugoj haljini boje ciklame na koju je iskombinirala crvenu clutch torbicu i velike "hoop" naušnice u zlatnoj boji.



Čini se kako je nakon razvoda plavokosa glumica spremna za tulumarenje pa vjerujemo kako ćemo ju od sad sve češće viđati na raznim holivudskim zabavama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.