Zvijezde serije "Brooklyn Nine-Nine": Ilegalne radnje koje bismo napravili kad bi znali da se možemo izvući

Foto: Press Foto

POPULARNA humoristična serija "Brooklyn Nine-Nine" prati skupinu njujorških policajaca koji čine sve kako bi spriječili zločine u svom kvartu.

U fokusu je simpatični detektiv Jake Peralta koji ima neobične metode za rješavanje zločina, no postoji li nešto ilegalno što bi i on napravio kad bi znao da se može izvući?

Upravo to pitanje ekipi ove nagrađivane serije postavio je časopis Glamour te dobio zanimljive odgovore. Pogledajte koje bi "zločine" ovi urnebesni glumci voljeli počiniti:

Andy Samberg (Det. Jake Peralta): Udomio bih neku životinju ugrožene vrste. Volio bih imati prijatelja koalu!


Stephanie Beatriz (Det. Rosa Diaz): Opljačkala bih bogate i dala siromašnima!

Melissa Fumero (Det. Amy Santiago): Bilo bi zabavno ukrasti auto. Neki frajerski vintage poput Mustanga ili Challengera, i samo uživati u vožnji, i slupati ga tu i tamo... možda u drvo, ali samo lagano.

Terry Crews (Sgt. Terry Jeffords): Krađa odjeće! Upao bih u Neiman Marcus i brutalno ih opljačkao!

Chelsea Peretti (Gina Linetti): Prostitucija! Samo zato jer želim vidjeti tko je kakav ljubavnik, hahaha! Dečku se neće svidjeti ovaj odgovor!

Joe Lo Truglio (Det. Charles Boyle): Volio bih rasjeći gume ljudima koji izletavaju ispred mene na autocesti. Naravno, ne bih nikad to napravio jer je ilegalno i opasno, ali pitali ste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.