Urednice ljepote otkrivaju: Najčudnije stvari koje su nam se ikad dogodile u kozmetičkim salonima

Foto: Shutterstock

TRETMANI u toplicama i kozmetičkim salonima uvijek nas asociraju na ugodno iskustvo. U lijepo uređenom ambijentu, uz ugodnu glazbu uživamo dok nas stručna osoba njeguje i maže mirisnim kremicama...No to ne mora nužno izgledati tako!

Brojne američke urednice ljepote za časopis Allure otkrile su najneobičnija iskustva iz kozmetičkih salona, od kojih su neka zaista bizarna!

"Jednom su mi radili tretman na licu s vilicama. Prvo udare vilicu kako bi vibrirala, a zatim je smjeste na čelo, obraze, bradu...gdje god treba kako bi se krema bolje upila. Vibracije sam osjećala još danima!", požalila se Patricia Tortolani.

"Najčudniji tretman koji sam doživjela dogodio se u jednom starinskom salonu u Los Angelesu koji je tvrdio kako može razbiti celulit. Kad sam došla legla sam na vojnički krevet, a djelatnica je zatim uzela mokre ručnike svezane u čvorove i zatim me njima udarala po bedrima i stražnjici. Zatim me namazala prirodnim maslacem koji se koristi za kolače. Onda je stavila elektrode na moje noge kako bi dobila elektro šokove koje je pojačala tako da sam mogla okusiti metal. To iskustvo bilo je kao scena iz Twin Peaksa. I znate što? Moj celulit ostao je isti.", ispričala je Linda Wells.

"Išla sam na dvosatnu masažu kod Isabelle Bellis koja je čak masirala - unutrašnjost mojih ustiju! Stavila je gumene rukavice i snažno masirala unutrašnju stranu mojih obraza i moje usne. Ništa slično nikad nisam doživjela.", priznala je Meirav Devash.

"Nakon znojenja u sauni u Istanbulu, djelatnik toplica odveo me u područje za hlađenje. To je bila kabina puna snijega u kojoj je snijeg padao sa stropa! Osjećala sam se kao da sam upala u zečju rupu.", ispričala je Alexandra Owens.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.