Sve mu reci jasno i glasno: Šest suptilnih ženskih znakova koje frajeri neće shvatiti

DOBRO je poznato kako muškarci lakše tumače izravne rečenice nego suptilne znakove, no to isto vrijedi i za ženski rod. Ti mu nešto daš do znanja, on to previdi; ali ne zato što je "teška" osoba nego zato što nisi bila dovoljno jasna. Ponekad se čini odsutnim ili nezainteresiranim, ali zapravo se radi o tome da nije shvatio što mu želiš poručiti. Evo nekoliko suptilnih poruka koje muškarci često previde:

Trebam nježnosti

Žene od svojih muškaraca, osim one fizičke, traže i emotivnu prisutnost. Tipičan odgovor muškaraca na to je: "Ne bih bio ovdje da mi nije dovoljno stalo" pa te stoga ne treba čuditi što ne prepoznaje tvoje šifrirane poruke.

Želim samo prijateljstvo

Na svaki si mu način dala do znanja kako od njega želiš samo prijateljstvo, a možda si čak i sebe uvjerila da je on to dobro prihvatio. No svaki imalo drugačiji signal koji mu šalješ, poput velike ljubaznosti ili privrženosti, protumačit će kao poruku da želiš nešto više.

Poljubi me

Muškarci su svjesni da na sebe trebaju preuzeti neke rizike kako bi pridobili djevojku, što kod mnogih izaziva strah od odbijanja. Nježno gledanje u oči uz smiješak i pogled na usne jasan su znak da želiš poljubac. Ali ono što vrijedi za tebe ne mora značiti da vrijedi i za njega.

Želim seks

Izašli ste na "obavezan" broj spojeva i spremna si odvesti vašu igru na viši nivo. Izgovaranje "Idemo do mog stana" neće ti nužno priuštiti ono što želiš. Možda će to shvatiti kao običan poziv na kavu poslije izlaska.

Nisam sretna

Želimo ti sreću s pasivnom agresijom jer tretman šutnjom ne znači da će netko shvatiti kako nešto s tobom nije u redu. Također, postoji velika vjerojatnost da će krivnju prebaciti na "one dane u mjesecu". Igrajući sve te igrice prije ćeš završiti vrišteći nego što će on shvatiti koji ti problem zapravo imaš.

Želim prekid

Za tebe je veza završila, no žao ti je povrijediti dobrog dečka poput njega pa se češće počinješ služiti izrazima poput: "Trebam pauzu" ili "Moram razmisliti". Misliš da će shvatiti pouku priče, ali ako jasno i glasno nisi izrazila da ne želiš više biti s njim, on će pretpostavljati da još uvijek ima nade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.