Što kupiti, a što preskočiti: Koji ti kozmetički proizvodi zaista trebaju

POLICE parfumerija pretrpane su različitim proizvodima. Toneri, losioni, serumi, baze i desetci raznih krema zavode nas svojim blještavim pakiranjima, no prije no što izvadiš novčanik i počneš trošiti, dobro razmisli što ti zaista treba.

1. Baza za puder

Da, ako imaš jako masnu kožu koja upija make up ili se baviš poslom koji podrazumijeva scenske nastupe. Inače ju možeš preskočiti.

2. Losion za kožu

Losion protiv prištića izvrstan je za problematičnu kožu, a hidratantni za onu kojoj nedostaje vlaga, no imaš li normalnu kožu, nije ti prijeko potreban.

3. Krema sa zaštitnim faktorom

Obavezno! Čak i zimi, nipošto ne izlazi iz kuće bez zaštitnog faktora na licu. To je jedini savjet oko kojeg se slažu apsolutno svi slavni dermatolozi.

4. Serum

Serum je odličan za dodatnu njegu, kao i za njegu zrele kože jer njegovi aktivni sastojci u kožu prodiru dublje od kreme, no nije neophodan, pogotovo za mlade cure.

5. Hidratantna krema


Svim tipovima kože često nedostaje vlage zbog klime, grijanja, suhog zraka ili vjetra pa bi hidratantna krema svakako trebala biti tvoj najbolji prijatelj.

6. Krema za područje oko očiju

Da, no ne nužno ona skupa! Jednom kada nastanu, bore oko očiju gotovo je nemoguće ukloniti pa je s njegom tog područja dobro krenuti čim prije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.