Slavlje u obitelji Kardashian: Kourtney potvrdila trudnoću, Kanye proslavio rođendan s najružnijom tortom ikad!

Foto: Instagram, JLP, Facebook

U obitelji Kardashian ovih se dana slavi na veliko.

Najstarija sestra Kourtney, jučer je u realityju "Keeping up With The Kardashians" potvrdila da sa svojim partnerom Scottom Disickom čeka svoje treće dijete. Kourtney nije radila nikakvu veliku famu oko toga, već je Scottu sretnu vijest priopćila dok su bili doma, s jednostavnim "trudna sam". Zatim je uslijedila tipična reakcija: "Što? J*****!"
 
Podsjetimo, par je zajedno 7 godina, a već imaju dvoje djece - četverogodišnjeg Masona i dvogodišnju Penelope. Kako prenosi US Weekly, prinova će u sretnu obitelj stići u prosincu. "Trudnoća je bila planirana, no još se ne zna spol djeteta. On nije bitan, bitno im je samo da je dijete zdravo. Oboje su presretni", otkrio je nepoznati izvor.
 
 
A ovih dana puno toga za slaviti ima i novopečeni bračni par Kardashian-West. Jučer je slavnom reperu bio rođendan, a tom prilikom njegova ga je supruga odlučila iznenaditi tortom, na kojoj je pisalo "Yeezus", prema njegovom zadnjem albumu. "Sretan rođendan mom mužu i najboljem prijatelju na svijetu. Promijenio si moj život na načine na koje ne možeš ni zamisliti. Inspiriraš me svojim pogledima na život. Jako te volim", napisala je Kim.
 
Iako je gesta svakako pohvalna, sama torta izazvala je gnušanje fanova. Kako se vama sviđa?
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.