Skupocjeno slavlje obitelji Carter: Beyonce objavila slike proslave Nove godine i rođendana mezimice

Foto: Tumblr

ZA obitelj Carter ova je godina počela u znaku slavlja.

Beyonce, Jay-Z i Blue Ivy dočekali su Novu godinu u Versaceovoj vili u Miamiju, a tom prigodom cijela je obitelj bila obučena u ovaj brend. 
 
Pjevačica je zasjala u žutoj-crnoj kombinaciji, slavni reper u plavom, dok je njihova mezimica na sebi imala metalik haljinu i malu krunu. Beyonce je fotografije objavila na svom Tumblr profilu, a osim najluđe noći u godini, tu su se našle i fotografije s Blue Ivyinog drugog rođendana.
 
 
Rođendanskom slavlju prisustvovale su i Beyoncine bivše kolegice iz grupe Destiny's Child, Michelle Williams i Kelly Rowland, a iako su se fanovi ponadali kako su našle vremena i za razgovor o ponovnom okupljanju, o tome nije bilo ni riječi.
 
Sve se vrtilo oko dvogodišnje Blue Ivy, koja je na poklon od roditelja dobila odlazak u zakupljeni zoološki vrt, pravog punokrvnog arapskog konja te obećanje slavnog repera kako će biti najbolji tata na svijetu.
 
Osim toga, Queen B proteklih je dana imala još razloga za slavlje. Naime, njezin najnoviji, peti po redu studijski album ruši apsolutno sve rekorde.Ah,  da nam je samo na jedan dan biti Beyonce...
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.