Poznati hrvatski dizajneri najavili predstavljanje svojih cruise kolekcija na Braču

Foto: Press Foto

MARTINA Felja, Ivica Skoko i Aleksandar Žarevac samo su neka imena koja će svoje najnovije cruise kolekcije predstaviti idućeg tjedna u prekrasnom Bolu na Braču.

Već četvrtu godinu zaredom Fashion.hr omogućuje domaćim dizajnerima i publici željnoj mode da u čarobnom ambijentu uživa u ljetnim  modnim vizijama nekih od najpoznatijih domaćih dizajnerskih modnih imena.

Na pressici koja se jučer održala u Zagrebu, Fashion.hr službeno je predstavio ovaj uzbudljiv modni event te najavio zanimljiv popratan sadržaj poput obilaska vinarija te ludih partyja-

Svoje kolekcije u Bolu na Braču predstavit će poznata domaća dizajnerska imena poput Martine Felje, Ivice Skoke i Aleksandra Žarevca, a svoju cruise kolekciju ove sezone premijerno će prikazati Zoran Aragović, ali i talentirana Pavla Aleksić koja je oduševila modnu publiku na posljednjem izdanju Fashion.hr-a u ožujku.

U jedinstvenom okruženju plaže Zlatni rat predstavit će se i mlada Antonija Jakšić iz Bola, a organizatori su otkrili i dizajnerska imena koja nam stižu iz zemalja regije – Jelena Štefanović iz Srbije i dizajnerska skupina Young@Squat iz Slovenije koja je već stekla simpatije hrvatske modne publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.