Gledanje drugih žena više nije najiritantnije ponašanje: Što žene živcira kod muškaraca?

Foto: Screenshot Youtube

ZNATE li što ženama najviše ide na živce kod muškaraca?

Možete nagađati, dok britanska tvrtka Costa Bingo ima konkretnije rezultate, zahvaljujući istraživanju, koje je provela na 2100 žena.
 
54 posto njih najviše smeta partnerova tvrdoglavost, odnosno činjenica da gotovo nikad ne želi priznati da je u krivu. 42 posto njih živcira otimanje daljinskog upravljača, a nešto manji postotak podrigivanje u javnosti.
 
31 posto žena izjavilo je kako ih smeta partnerovo hrkanje, 27 posto da je problem što im baš nikad ne pripremi nikakvo iznenađenje, a 23 to što ih ne sluša te ne želi obavljati kućanske poslove. 
 
Zanimljivo je da relativno mali postotak žena, točnije njih 20 posto, smeta što muškarac gleda u druge pripadnice ljepšeg spola. To je samo 1 posto više od žena koje su kao najiritantniju naviku navele njegovu opsjednutost utakmicama.
 
Njih gotovo 90 posto razgovaralo je o tome s partnerom, dok se njih 62 posto žalilo prijateljicama, piše Daily Mail.
 
"Veza nije laka sama po sebi, a sitnice ju dodatno otežavaju. Zanimljivo je kako žene više smeta podrigivanje nego partnerovo škicanje drugih žena. Možda zato što su moderni muškarci pažljiviji po tom pitanju pa ih se teže može uloviti", zaključili su istraživači.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.