Domaći streetwear svjetskog izgleda: Sven Harambašić predstavlja zimsku kolekciju branda Very Rare

Foto: Sven Harambašić

HRVATSKI Very Rare jedan je od najzanimljivijih urbanih brandova s kojim uvijek možemo računati na originalnost.

Nakon zapažene dvije mini-kolekcije, u kojima su prevladavali T-shirtevi i majice s dugim rukavima, Very Rare donosi atraktivne komade za aktualnu sezonu te dva iznenađenja - modne dodatke i odjeću za cure.

Mladi Sven Harambašić, koji stoji iza ovog branda i istoimenog bloga, ove sezone ostaje vjeran svojim omiljenim bojama - crnoj, bijeloj i crvenoj te broju 13 koji je upečatljiv na brojnim komadima iz kolekcije.



Kratka majica, crewneck, beanie i hoodie iz nove kolekciju su unisex modeli koje mogu nositi i frajeri i cure, a samo za žene, mladi kreativac ove je sezone pripremio atraktivnu kožnu jaknicu, crno-bijele tajice te modne dodatke poput platnenih torbi i toplih rukavica koje će dodati instantni cool efekt svakoj kombinaciji.

"Kampanja 'The Portrait' naziv vuče iz Gogoljeve novele istog imena. Kroz cijelu kolekciju provlači se minimalistički 'do it yourself' vibe za koji su jednako zaslužni Johnny Cash i Black Sabbath kao i David Lynch...", izjavio je dizajner.

U ulozi urbane junakinje nove kampanje našla se Isabella Rakonić, a fotke je snimio sam dizajner. Cijelu kolekciju branda Very Rare kolekciju možete pogledati ovdje.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.