3 zlatna pravila za uspješnu kupovinu u high-street trgovinama

Foto: Instagram

AKO ste poput većine žena, onda i većinu odjeće kupujete u povoljnim high-street dućanima.
 
I dok su dizajnerske krpice rezervirane za one malo dubljeg džepa, high-street brendovi nude trendove po puno pristupačnijim cijenama zbog čega su stekli simpatije mnogih žena sa stilom. No kako biste bile sigurne da će neki high-street komadi uistinu pronaći put do vašeg ormara, jer se često znaju u vrlo kratkom roku rasprodati, te da će vam se investicija isplatiti, važno je znati ova 3 zlatna pravila za uspješnu kupovinu:
 
 
1. Otkrijte kojim danima u vašu omiljenu high-street trgovinu stižu noviteti
 
Gotovo sve high-street trgovine jednom ili čak dvaput tjedno obnavljaju svoje zalihe te obogaćuju police novom odjećom i modnim dodacima. Kako biste bile sigurne da ćete prve ugrabiti nešto što vam je zapelo za oko, provjerite na web stranicama ili izravno u trgovini kojim danima im stižu noviteti i stanite prve u red.
 
2. Pripremite se na neugodne situacije
 
Kupovina odjeće u high-street dućanima donosi i jedan modni rizik, a taj je da ćete vrlo vjerojatno po gradu kad-tad sresti nekoga u istoj majici ili cipelama kao što su vaše, dok će vam se s hit komadima to događati i nekoliko puta dnevno. Stoga, ako ste individualka, izbjegavajte upečatljive high-street komade i u takvim trgovinama kupujte samo neutralne i klasične krpice. A ako odlučite u high-street trgovini kupiti haljinu za neki svečani događaj, primjerice, nečije vjenčanje, pripremite se na to da bi se i netko drugi mogao pojaviti u istoj haljini i razmislite dobro želite li se dovesti u takvu situaciju.
 
3. Izbjegavajte dizajnerske kopije
 
High-street brendovi nude pregršt kopija dizajnerskih komada zbog čega ih dizajneri često i tuže. No jedna je stvar kupiti high-street varijantu popularnih cipelica s kitten potpeticom, a potpuno druga jest kupiti kopiju Dior cipelica koje su pokrenule trend. Želite li izgledati chic, radije izbjegavajte ovo drugo jer ponekad je tajna besprijekornog izgleda upravo u odolijevanju iskušenju.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.