Zaposlena mama otkrila koji joj trikovi pomažu da izbjegne kaotična jutra

ŽIVOT s djecom može biti izazovan, osobito kada su u pitanju kaotična jutra koja uključuju spremanje za odlazak u vrtić ili školu.

No mama dvoje djece Daisy Woods kune se u nekoliko jednostavnih navika koje svakodnevno prakticira kako njezini dani ne bi započinjali stresom.

U videu koji je objavila na TikToku je otkrila kako je pravilo broj jedan: uvijek navečer napuniti perilicu suđa i upaliti je kako bi vas ujutro dočekalo čisto posuđe. Iako se možda ne čini previše bitnim, imati čistu kuhinju s tanjurima, zdjelicama i šalicama spremnima za korištenje znači da dan započinjete na pozitivan način.

@muddlethroughmummy

6 things I do to make my mornings with a 3.5 & almost 2 year old less stressful 💕 routine charts by the fabulous @lifetime_memories

♬ original sound - Daisy Woods

Nadalje, ova mama je rekla da svaku večer isplanira i pripremi što će njezina djeca sutradan odjenuti. To joj pomaže da ujutro ubrza stvari.

Ista stvar vrijedi i za sve ono što joj je potrebno kako bi djeca obavila jutarnju higijenu. Stvari poput četkica za zube ili vlažnih maramica drži u kutiji koju može nositi po kući i tako štedi vrijeme koje bi potrošila na traženje stvari.

Koristi se i pločom na kojoj su ispisani jednostavni zadaci za njezinu djecu koje mogu sami obaviti, poput pranja zubi. Također, Daisy je rekla da pokušava smisliti plan obroka koji će joj dodatno olakšati stvari, piše The Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.