Tata ''uništava'' božićne darove svaki put kad ga djeca ne slušaju, ljudi su ogorčeni

JEDAN tata postao je viralan zbog svog, po mnogima okrutnog, trika da prestraši svoju djecu kako se ne bi ponašala loše tijekom božićnih blagdana. Naime, na TikTok profilu @bennyg7070 objavio je video u kojem se pretvara da uništava božićne darove svaki put kad su njegova djeca neposlušna.

''Božić dolazi, a ovo je siguran način da osigurate da se vaši mališani ponašaju pristojno", stoji u naslovu videa, uz sliku sobe s kaminom i praznom kutijom. Na snimci se zatim prikazuje nešto što izgleda kao uredno zamotan božićni poklon koji tata baca ravno u upaljenu peć.

@bennyg7070 Christmas is coming, and here is a sure fire way to ensure your little darlings behaving proper. #christmas #hack #lifehack #fire #children ♬ original sound - Bennyg

''Zamotajte neke prazne kutije i pretvarajte se da su božićni darovi. Svaki put kad se jedno od vaše djece počne loše ponašati, zamotan poklon samo bacite u vatru'', objasnio je u videu koji dosad ima 24.2 milijuna pregleda.

I dok je nekim roditeljima cijela stvar bila presmiješna, bilo je i onih kojima se ovakva taktika nimalo nije svidjela.

''Ovo je zlostavljanje, bespotrebno traumatiziranje djeteta, grozno'', ''Ne razumijem što misliš ovime postići, djeca su ponekad neposlušna i spaljivanje poklona to neće spriječiti'', ''Kakav užasan video, ovo je primjer roditelja koji ne zna postupati sa svojom djecom'', samo su neki od oštrih komentara na račun ovog tate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.