Tata se otuširao gol sa 6-godišnjom kćeri pa naišao na osudu stranca

Foto: 123RF

JEDAN tata ostao je zatečen reakcijom potpunog neznanca. Naime, sa 6-godišnjom kćeri je posjetio bazen, a po završetku plivanja odveo ju je u mušku svlačionicu kako bi se otuširali i obukli.

Dok su se tuširali, u praznu svlačionicu je ušetao muškarac u 50-ima te ugledao što se događa.

O incidentu je na stranici Kidspot progovorila supruga muškarca koji joj je ispričao što se dogodilo kad se vratio doma.

"Neznanac je šokirano otvorio usta. Moj suprug ga je upitao je li dobro, a on je odgovorio da ovo nije baš pravo mjesto za djevojčicu. ‘Ovo je muška, a ne ženska svlačionica. Ne bi se trebala takva ovdje tuširati.’ Moj suprug i kći su potom završili s tuširanjem i brzo se odjenuli te otišli", prepričala je.

Suprug ju je upitao misli li da je to bilo neprilično.

"Rekao mi je da brine je li je trebao povesti u mušku svlačionicu. Ja mislim da je to u redu, normalno i praktično. Razbjesnilo me to što je upozorio oca koji brine za svoju kćer, a sada je nesiguran u svoje očinske postupke. Činjenica je da su bazeni javna mjesta i da ne postoje obiteljske svlačionice, već isključivo muške i ženske. Moja kći ima 6 godina i nije mogla sama otići u svlačionicu", dodala je.

Što vi mislite? Je li otac pogriješio? Recite nam u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.