Svi luduju za tatom koji urnebesnim fotkama opisuje život s četiri kćeri

Foto: Instagram

NJEGOV Instagram prati skoro milijun ljudi.

Simon Hooper, na društvenim mrežama poznatiji kao "Father Of Daughters", je gotovo preko noći postao prava Internetska senzacija. Naime, na svom Instagram profilu je odlučio pokazati kako izgleda stvarno roditeljstvo, a njegova brutalna iskrenost je oduševila mnoge. 

Inače, Simon je otac četiriju djevojčica koje svojom domišljatošću i nepodopštinama neprestano nasmijavaju njegove pratitelje. 

"Želim ljudima pružiti realističan prikaz roditeljstva, i to iz perspektive roditelja. Previše je uljepšavanja oko nas pa sam želio pokazati pravu istinu, ali uz dozu humora", ispričao je ovaj simpatični tata u razgovoru za HuffPost.

Nedavno se požalio kako su ga njegove blizanke pozvale na "ekskluzivnu čajanku", a onda je naglo otkazale kako bi odglumile scenu iz "King Konga". No, kako kaže, to ga nije spriječilo da ostane uživljen u ulogu bakice Lucy koja uživa u ispijanju čaja.

Otkrio je i gdje završavaju sva ona umjetnička djela koja mu djevojčice donesu iz vrtića. Kako kaže, "na mjestu gdje ih svi mogu vidjeti". 

Priznao je kako ga nekad spremanje djevojčica na spavanje natjera na razmišljanje zašto još 2015. godine nije napravio vazektomiju...

Iako uživa u zajedničkim praznicima, priznaje kako ga uvijek raduje trenutak u kojem se svi vraćaju svojim obvezama...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.