Slavna manekenka otkrila što joj najteže pada u odgoju četvero djece: Teško mi je

OTKAKO su svoju obitelj povećali za još dva člana, Chrissy Teigen i John Legend balansiraju s dvoje djece mlađe od godine dana i dvoje osnovnoškolaca. Slavna manekenka kaže da se najviše trudi oko toga da osigura da svi osjete njezinu ljubav.

"Najteži dio je osigurati da se stariji osjećaju voljeno i zbrinuto te da su jednako posebni kao i bebe, koje više držimo u rukama", rekla je 37-godišnjakinja.

Starija djeca posljednjih nekoliko tjedana provela su u ljetnom kampu, što su ona i John iskoristili da se posvete najmlađima.

"Puno je posla oko mijenjanja pelene i hranjenja i čini mi se da sam stalno s bebama, a da Miles i Luna ne dobivaju dovoljno pažnje. Rekla sam i terapeutu: 'Teško mi je, želim da svi budu ispunjeni i sretni'", dodala je te istaknula da se vjerojatno svaki roditelj s dvoje ili više djece može staviti u njezinu kožu.

Podsjetimo, Teigen je u siječnju ove godine rodila djevojčicu Esti, a pet mjeseci kasnije surogat-majka rodila im je dječaka Wrena Alexandra. Starija kći Luna ima 7 godina, a sin Miles 5. Teigen je 2020. ostala trudna, no trudnoća je, kako je rekla, završila pobačajem koji joj je spasio život, zbog komplikacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.