Shiloh Jolie-Pitt prenijela svoj muški stil i na mlađu sestru

Foto: Splash 

KOPIRA li mlađa stariju sestru? 

Dok se svijet već nekako priviknuo na 11-godišnju Shiloh Jolie-Pitt, prvo biološko dijete nekad najslavnijeg para na svijetu, a koja od malena nije voljela tipične stvari za djevojčice, ovog nas je vikenda sličnim imidžem iznenadila i njena mlađa sestra.

Angelina je ove nedjelje primijećena na sajmu u Pasadeni kamo se zaputila u društvu 11-godišnje Shiloh te devetogodišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne, a mediji su odmah zaustili: "Jesu li to njene kćeri ili sinovi?"

Dok se Angelina skrivala ispod velikog crnog šešira, njenih troje djece bezbrižno je šetalo odjeveno poput tri dječaka. 

Shiloh u već za nju standardnoj majici s kapuljačom, vojnim hlačama i pomalo začuđujućim japankama različitih boja.

Knox je za sajam odabrao donji dio trenirke, tenisice i plavu kratku majicu, a najveće iznenađenje je upravo Vivienne koja je inače njegovala ženski stil, a sada izgleda kao slika i prilika svoje starije sestre, prije nego se Shiloh ošišala na kratko. 

Vivienne je, po uzoru na sestru, kombinirala široku bijelu košulju, vojne hlače s uzorkom i tenisice, baš onako kako to često kombinira Shiloh. 

>>Shiloh ukrala svu pažnju medija jer je sad stvarno pljunuti Brad Pitt<<<

Shiloh, koju su već po rođenju pokušali etiketirati maminom i tatinom ljepotom, nikada nije krila gnušanje spram "ženskih stvari" te su joj Brad i Angelina dozvoljavali da bude ono što osjeća da bi trebala biti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Angelina Jolie, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Angelina Jolie. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.