Sestre Kardashian se posvađale zbog slatkiša na dječjoj rođendanskoj zabavi

TWITTEROM kruži priča da je Kourtney Kardashian htjela zabraniti slatkiše na zajedničkoj rođendanskoj zabavi svoje kćeri Penelope Disick i nećakinje North West, odnosno kćeri svoje sestre Kim Kardashian.

Naime, tema rođendana je bio "Svijet slatkiša", a Kourtney kaže da je htjela samo "zdravije verzije slatkiša".

Gledatelji showa "Keeping Up with the Kardashians" prozvali su Kourtney jer je htjela zabraniti slatkiše na rođendanskoj zabavi, što je dovelo do opakog okršaja jer Kourtney nema dlake na jeziku.

"Ne možeš organizirati tematsku zabavu "Svijet slatkiša" bez slatkiša...", komentirao je jedan pratitelj, a nije trebalo dugo čekati da mu Kourtney odgovori. 

"Nikad nisam rekla NE slatkišima. Rekla sam NE brzoj hrani i umjesto toga sam predložila da jedu salatu i drugu zdravu hranu, a kad je Kim rekla da želi kamion sa sladoledom, predložila sam bezmliječni organski sladoled" odgovorila je Kourtney. 

Drugi pratitelj nije čak ni pričekao da epizoda završi kako bi podijelio mišljenje i napisao: "Bez slatkiša na zabavi? Može li se to uopće zvati zabavom ako nema slatkiša?". 

Kourtney je ponovila da nije pokušavala u potpunosti promijeniti ponudu hrane na rođendanskoj zabavi.

"Hvala što ste se toliko angažirali oko ove teme. Nisam rekla ne slatkišima, bilo je šećerne vate i još mnogo toga. Postoje zdravi slatkiši. Cijenim vašu zabrinutost za moju budućnost, neka Bog blagoslovi vašu slatku dušu", odgovorila je.

Kourtney je u jednom tvitu pojasnila da je samo željela "zdravije opcije", a u drugom je istaknula da "nije tražila zabavu bez glutena".

Međutim, to se kosi s onime što je Kim rekla u najnovijoj epizodi.

"Bez šećera, bez glutena i bez zabave? To nije tema koju su North i Penelope željele za svoj rođendan", Kim je zvučala baš kao ljutiti Twitter kritičar, no Kourtney je i za nju imala odgovor.

"Neće biti zdravo bez obzira na sve jer šećer nije zdrav. Ono što ja govorim je da im ne dajemo stvari poput umjetnih jestivih bojila zbog kojih ljudi obolijevaju", rekla je Kourtney.

Navodno Kim nije željela prihvatiti kompromis, a na kraju je rođendanska zabava bila uređena duginom cestom, balonima i obiljem poslastica i slatkiša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.