Priznao da ga živciraju djeca koja sjede u kolicima za kupovinu pa ga drugi napali

Foto: 123RF

KUPCA Aldija roditelji su napali nakon što je na internetu zaključio da bi trebalo "djeci zabraniti da se voze u kolicima za kupovinu". Kako je priznao u jednoj Facebook grupi, ta djeca ga osobito živciraju, no ubrzo se našao na udaru kritika.

"Stvarno me živciraju djeca u kolicima u koja bi trebala ići hrana. Postoji li još netko tko misli da bi trgovine trebale zabraniti ovu praksu?" pitao je.

Njegova objava je vrlo brzo prikupila gotovo dvije tisuće komentara, a većina se uopće ne slaže s njime. Kako su mu pokušali objasniti, roditelji najčešće nemaju drugog izbora jer bi u suprotnom morali loviti djecu po cijeloj trgovini ili pak stalno strahovati hoće li se netko od kupaca slučajno zabiti u njihovo dijete.

"Očito nikada niste bili zaduženi za čuvanje djeteta u trgovini. Djeca su divlja. Jadne mame samo pokušavaju izaći žive", zaključila je jedna od brojnih mama.

"Je*eno se šališ.. Doslovno je moja najdraža uspomena iz djetinjstva kako sjedim u kolicima za kupovinu i uživam u životu. Ti si zao", poručio mu je drugi korisnik Facebooka.

"Kada bi gledao svoje poslove, možda te to ne bi toliko živciralo", oštro je dodala treća.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.