Preslatko: Jedan tata je ozvučio sina i otkrio o čemu četverogodišnjci brinu

Foto: Instagram

DJEČJI tok misli je jednostavno fascinantan.

Kanadski trener hokeja i otac jednog četverogodišnjeg dječaka Jeremy Rupke došao je na zanimljivu ideju kako bi otkrio o čemu njegov sin razmišlja tijekom treninga hokeja.

Naime, dječak po imenu Mason je tek nedavno krenuo trenirati ovaj sport, a njegovog je oca zaintrigiralo zašto dobar dio vremena provedenog na ledu ustvari samo leži ili se pak besciljno kliže.

"Pitao sam se o čemu on to točno razmišlja pa sam ga ozvučio", objasnio je ovaj dosjetljivi tata u svom YouTube videu koji je dosad pregledan više od 8 milijuna puta.

Kako bi to saznao, Jeremy je prije nedavnog treninga dječaku pričvrstio mikrofon i zabilježio njegove mudre razgovore sa samim sobom, ohrabrivanja, ali i brojne naizgled besmislice. No, upravo su te preslatke besmislice mnoge nasmijale.

Čini se kako ovog znatiželjnog dječaka sve zanima više od boravka na ledu pa se u jednom trenutku na glas pita gdje je njegov najbolji prijatelj, a već u drugom svima čestita Noć vještica iako je video sniman sredinom veljače.

Ipak, u onim rijetkim trenucima kada odluči vježbati klizanje sam sebi broji korake govoreći na glas "jedan, dva, jedan, dva", a kada shvati da to dobro radi krene se smijati i svima oduševljeno vikati: "Radim to!".

"Malo ću odspavati!", zaključi ovaj preslatki dječak nakon jednog pada i jednostavno ostane ležati na leđima.

Iako bi prema njegovim izjavama, poput "Moje su noge umorne" i "Želim ići u BaDonalds (McDonald's)" kako su ovakvi treninzi za Masona pravo mučenje, na kraju videa svima veselo dovikuje da se vide opet. No, čini se da će proći još neko vrijeme dok se nauči koncentrirati na hokej...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.