Poznata voditeljica napala Ashley Graham zbog mijenjanja pelene na podu trgovine

POZNATA voditeljica Wendy Williams nikad nije skrivala koliko joj je manekenka Ashley Graham draga i simpatična. Njih dvije se druže, Ashley je i gostovala u njezinoj emisiji te su u vrlo dobrim odnosima. No nakon što je Ashley prošlog tjedna objavila fotografiju kako pelenu sinu Isaacu mijenja na podu jedne trgovine, voditeljica se nije mogla suzdržati a da ne prokomentira cijelu situaciju.

"Ja volim Ashley Graham. Ona je prekrasan model, bila je u našem showu i svi je volimo. Družimo se i privatno, no moram je javno posramiti jer mi se ne sviđa to što je napravila", rekla je Wendy.

Da podsjetimo, Graham je nedavno podijelila fotografiju sebe kako kleči na podu trgovine i mijenja pelenu sedmotjednom sinu Isaacu.

"Sr***e je postalo stvarno! Prvo punjenje pelena tijekom obavljanja dnevnih zadataka, a WC-a nema u blizini. Hvala Bogu da sam se sjetila u torbu staviti podložak za prematanje", napisala je Graham pokraj fotografije na kojoj dijete presvlači na podu.

55-godišnja Williams rekla je da zna koliko se mame bore s djecom u tim prvim tjednima, ali i dodala da joj zbilja nije jasno zašto Ashley jednostavno nije odvela sina u automobil i ondje mu promijenila pelenu.

Također, strah ju je da bi ovaj čin poznatog modela i drugim ženama mogao dati ideju da počnu presvlačiti djecu na sredini dućana.

"Ne, ne možete! Žao mi je što Ashley nije postupila drugačije. Ovo nije kul i ne znam zašto smo o ovoj situaciji trebali biti informirani putem Instagrama", komentirala je Williams u emisiji i dodala da ovo šalje pogrešnu poruku i da upravo ovakve scene ne bismo trebali viđati u dućanima.

"Ja sam majka i ne želim gledati da netko mijenja pelenu djetetu na podu dućana dok ja tražim prehrambene namirnice", zaključila je Williams.

I dok je ona kritizirala Graham, mnoge druge poznate ličnosti poput Amy Schumer i Sare Foster javno su joj dale podršku i rekle da se to svima događa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.