Ošišala nećaka bez dopuštenja njegove mame, ljudi su šokirani: ''Ovo nije u redu''

AMERIKANKA Genevieve naišla je na brojne kritike nakon što je na vlastitom TikTok profilu @vieve555 objavila video na kojem je, bez pristanka njegovih roditelja, ošišala nećaka. Međutim, ono što ova teta nije očekivala jesu burne reakcije koje će dobiti od bijesnih roditelja nakon objave.

Kako je otkrila u viralnom videu koji trenutno ima gotovo dva milijuna pregleda, odvela je svog nećaka u frizerski salon na šišanje kako bi se našalila s njegovom mamom.

@vieve555

Baby mullet r u kidding me

♬ original sound - Genevieve

''Moja me sestra ostavila da se cijeli dan brinem o njezinom djetetu, pa sam mislila da bi bilo smiješno odvesti ga frizeru i malo se našaliti s njom. Bit će predobro'', objasnila je, ali negativne komentare koji su je dočekali sigurno nije očekivala.

''Ne možeš samo tako ošišati nečije dijete bez njegovog dopuštenja, to ni na koji način nije u redu'', ''Da sam ja tvoja sestra, zaista bih bila jako bijesna zbog ovoga što si napravila'', ''Iako mi se sviđa frizura, kao majka bih se jako ljutila da netko drugi odvede mog sina na šišanje bez pitanja", samo su neki od njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.