Oktomamu napali jer njezina djeca nemaju rođendansku tortu pa ona otkrila što jedu

NADYA SULEMAN ima čak 14 djece, a postala je poznata u siječnju 2009. godine kad je, nakon rođenja osmorki, zaradila titulu oktomame. U to vrijeme je već imala četiri sina i dvije kćeri, a medicinski potpomognutom oplodnjom začela je osmorke koje su nedavno proslavile 11. rođendan. 

Umjesto da se fokusiraju na rođendan, trolovi su pronašli razlog da se ova mama opet nađe na udaru kritika. Naime, primijetili su kako na fotografijama nema tipičnih grickalica i hrane pa se nisu suzdržavali komentirati.

"Na stolu nema rođendanske torte, grickalica, čak ni vilica ni žlica! Običan prazan tanjur i boce vode nisu dio dobre rođendanske proslave!" poručila joj je jedna u nizu pratiteljica.

Unatoč kritikama s kojima se često susreće, Nadya redovno s pratiteljima dijeli crtice iz njihovog života. Tako je otkrila i kako izgleda jelovnik njezine obitelji.

Kako kaže, cijela obitelj prakticira vegansku prehranu, a jednu večer u tjednu uživaju u veganskoj verziji brze hrane.

"Moj najstariji sin, Eli, gotovo je svakodnevno jeo burgere, a sad je svojom voljom vegan", istaknula je Nadya.

Otkrila je i kako je na vegansku prehranu prešla jer odbija "pridonositi nepotrebnoj, nemilosrdnoj patnji živih bića" te je uvjerena da njezina obitelj zdravo živi.

Nadya kaže i da joj djeca pomažu u kuhanju i spremaju sve obroke zajedno jer se tako "ne osjećaju uskraćeno i uče vrijednost samodiscipline".

"Jedemo cjelovite biljne namirnice s gotovo nikakvim dodanim sastojcima (osim začina)", objasnila je

Usput je otkrila i neka jela koja osobito vole. Krumpir i luk koje peku u pećnici, a začine ih lukom u prahu, češnjakom u granulama, himalajskom solju i crnim paprom. Drugo jelo je pire od batata. Potrebno je jednostavno skuhati batat u vodi te mu, kada je kuhan, dodati muškatni oraščić i cimet, piše The Sun.

Često uživaju i u salati od kelja i špinata koju začine preljevom od avokada. U preljev, osim avokada, stavlja limun, luk, papriku i češnjak u prahu te prstohvat soli i papra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.