Nasmijte se najboljim ovotjednim komentarima roditelja na novonastalu krizu

Foto: 123RF

NIKOME od nas nije lako i svi se na neki svoj način nosimo s krizom koju je uzrokovala pandemija koronavirusa, a čije posljedice su između ostalog i samoizolacija, karantena, školovanje od kuće i zatvaranje svih javnih mjesta u većini europskih zemalja. Budući da se virus i dalje širi i da ćemo, dosta izvjesno, još neko vrijeme provesti u karanteni, vodimo se izrekom “smijeh je lijek” i donosimo najbolje objave roditelja na društvenim mrežama ovog tjedna.

Nebitno je radi li se o komentarima na pokušaje školovanja djece od kuće, (pre)intenzivno vrijeme provedeno s obitelji ili partnerom ili samo na ispoljavanje frustracije novonastalom situacijom, vjerujemo da će vas ove objave barem malo razveseliti.

Pametan savjet

Jedna majka je očigledno zaboravila na hranu koju je ostavila u školskoj torbi svog djeteta.

"Ne znam tko ovo treba čuti, no nemojte čekati do kraja karantene da biste izvadili užinu iz torbe svog djeteta", napisala je na svojem Instagram profilu.

Nikad više neće biti upitno

Druga, majka trojice dječaka, sretna je što više nitko nikada neće postaviti pitanje što uistinu rade kućanice.

Socijalno distanciranje od djeteta

Očigledno je jednoj majci dojadilo njezino četverogodišnje dijete do te mjere da je spremna poduzeti sve za malo mira.

"Kako se može prijaviti nekoga jer ne drži socijalnu distancu? I ako ta osoba ima samo četiri godine, moram li dati pisani pristanak da je na nekoliko dana odvedete u zatvor?"

Stopa razvoda raste

"Muž me upravo natjerao da pogledamo dokumentarni film o pizzi. I sada ne mogu nigdje naručiti pizzu jer ne radi dostava. Zbog ovakvih stvari će nakon ovog s*anja biti tolika stopa razvoda", napisala je jedna ljutita (i gladna) korisnica Twittera.

Promisli što pišeš

Nekima je toliko dosadno da im svašta pada na pamet. Možda ona teorija o baby boomu nakon pandemije ipak nije bezazlena.

Velike odluke

Neke stvari se nikad ne mijenjaju, pa tako ni prebacivanje donošenja odluke na partnera.

Proljetno čišćenje

"Poprilično sam sigurna da svi oni koji predlažu da se u ovom razdoblju posvetimo čišćenju kuće nisu u karanteni s djecom", stav je jedne žene koja očigledno jest.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.