Nakon što je dijete uništilo šminku vrijednu skoro 8500 kuna, vizažistica upozorila roditelje

Foto: Instagram/Twitter 

"MAME, molim vas, kupujte skupu kozmetiku bez svoje djece. Klincima to nije zabavno, nije zabavno ni vama, očito, a niti dućanima s tim skupim proizvodima", napisala je na Facebooku vizažistica Brittney Nelson nakon što je jedno dijete totalno uništilo šminku u trgovini Sephora, odnosno sjenila vrijedna oko 1300 dolara (više od 8,3 tisuće kuna), a sve je potkrijepila slikom uništene šminke.

"U stvarnosti je izgledalo još gore nego na slikama, a ja uopće ne radim tamo. Ušla sam u trgovinu i šokirala se, što me podsjetilo na pravila koja su vrijedila za moju kći. Na takva mjesta vodila sam je kad je bila malo veća, a i tada smo imale pravilo da ruke drži u džepovima, a ja sam imala samo 10 minuta za kupnju", napisala je. 

No iako je fotografija uništenih sjenila brzo obišla svijet i nagnala brojne istomišljenike da podrže njen stav, javili su se mnogi koji u tome ne vide baš nikakav problem. Oni ne smatraju da je prodavačicama teško pospremiti nered koji djeca ostave u trgovini, a čak im i cijena od 1300 dolara ne zvoni za uzbunu "jer si jedna Sephora može priuštiti taj trošak".  

Međutim, glasniji su ipak oni koji smatraju da djeca zaista nemaju što tražiti na ovakvim mjestima, pogotovo ako je riječ o proizvodima koji su skupi i nisu namijenjeni djeci, ali ako se nikako ne može drugačije, onda bi roditelji na takvim mjestima trebali imati jasna pravila ponašanja. I ne dozvoliti da djeca lutaju sama ili, još gore, ovako se igraju sa skupim proizvodima. 

 

 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.