Mama se požalila na šogoricu: "Nije me pozvala na proslavu, a očekivala je dar"

Foto: 123 RF

DARIVANJE djeteta prije rođenja podrazumijeva poklon za bebu i mamu. No što učiniti u slučaju da na tu proslavu niste uopće pozvani, a mama od vas poklon i dalje očekuje?

U takvoj se situaciji našla jedna žena koja je na Redditu opisala svoje iskustvo, nakon što su se brat i šogorica naljutili jer nije kupila nikakav poklon za njihovo dijete. 

"Moja me šogorica pitala imam li kakav poklon za nju, i to samo dan nakon što je kod kuće organizirala darivanje na koji me nije pozvala. Nakon što sam joj rekla da nemam ništa, počela se derati na mene", započela je svoju priču. 

"Objasnila sam joj da s obzirom na to da nisam bila pozvana na proslavu, nisam smatrala da moram kupiti poklon. Uostalom, jako je nepristojno ne pozvati nekoga na proslavu i još očekivati poklon", dodala je.

"Moj brat misli da kao član uže obitelji nisam ni trebala biti pozvana, nakon čega se i sam naljutio na mene jer sam prema njegovoj supruzi, mojoj šogorici, bila oštra. Da sam bila pozvana, došla bih sigurno. Ali, nisam", zaključila je i tražila mišljenje ostalih korisnika foruma, jer ju je zanimalo je li pogriješila ne kupivši ništa.

"Ne voli te dovoljno da te pozove na proslavu, ali te voli dovoljno da očekuje od tebe poklon. Kako je nije sram uopće?" bio je jedan od komentara.

"Očekivati poklon od nekoga koga niste ni pozvali na slavlje je totalno sebično i jadno", dodala je druga mama.

"Ako se želite osvetiti, kad se dijete rodi, poklanjajte mu za rođendane najglasnije igračke koje možete naći", poručila je jedna od korisnica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.