Mama primila poziv da sudjeluje u poroti, ali nije imala dadilju. Došla je s trojkama

TORREY Scow nije se htjela suočiti s kaznom od 1000 dolara zbog izostanka iz porote pa je spakirala svoje četvero djece - 18-mjesečne trojke i petogodišnju kći - i uputila se na sud.

"Javila sam im se, poslala fotografiju djece i napisala da ne mogu pronaći dadilju, ali sudjelovanje u poroti u SAD-u je dužnost", objasnila je Scow.

Suprug joj je morao na posao pa je Torrey krenula sama s djecom prema sudu. Bila je uvjerena da će je poslati kući kad je vide, ali onda je uslijedilo iznenađenje.

"Ušla sam u sudnicu, gdje je vladala mrtvačka tišina. Bilo je puno odraslih i još jedna mama s blizancima. Oni su bili stariji pa su mirno sjedili. Pokušavala sam zaokupiti djecu grickalicama, ali nakon nekog vremena su počela vrištati. Nisam mogla ušutkati jednu bebu, a kamoli tri. Starija kći je sjedila i gledala u pod jer su svi zurili u nas", prisjetila se.

Nakon kratke pauze ponovno se morala vratiti u sudnicu. Bebe su vrištale pa nije mogla čuti suca. Tada je djecu odlučio preuzeti jedan od policajaca.

"Bio je divan. Pronašao im je kutiju s igračkama i dao im da se igraju. Sudac je na kraju pristao pustiti nas kući", dodala je.

Torrey je dokumentirala cijelo iskustvo i video objavila na Instagramu. Postao je viralan, a možete ga pogledati u nastavku.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.