Mama nije imala pojma zašto se budi neispavana, a onda je pogledala ovu snimku

KAO i mnoge majke koje dijele krevet s djecom i doje, Cherrell Misleh je umorna. No nije shvaćala koliko je umorna sve dok nije snimila kako izgleda njezina noć. Postavila je kameru koja je snimala krevet koji dijeli sa 17-mjesečnom kćerkicom Cleom i suprugom. 

Cleo cijelu noć nemirno spava, a Cherrell je često doji kako bi je umirila. Nije čudno što je idućeg jutra umorna. 

"Jesam li uopće spavala? Nisam to tako zamišljala. Šokiralo me koliko su kratki moji intervali spavanja", izjavila je nakon što je pogledala snimku.

Priznaje da nije namjeravala dijeliti krevet s djecom. Starija kći je kraće vrijeme spavala s njom i suprugom u krevetu, ali Cleo je bila druga priča. 

"Sa samo dva tjedna joj je dijagnosticiran respiratorni sincicijski virus (RSV). Stavili smo je u krevet kako bismo je mogli pratiti i pomoći joj da leži u podignutom položaju. Kad se oporavila, pokušali smo je staviti u krevetić, ali nikad nije spavala više od dva sata pa smo je vratili u naš krevet da si olakšamo", pojasnila je Cherrell. 

Ova mama sad planira potražiti pomoć konzultanta za spavanje koji će dati savjet kako u narednim tjednima preseliti Cleo u njezin krevetić. 

Inače, anketa portala Motherly otkrila je da se 93 posto majki osjeća iscrpljeno, a 89 posto tvrdi da spava manje od 8 sati u noći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.