Mama kućanica požalila se na supruga koji joj prigovara da cijeli dan ništa ne radi

Foto: Shutterstock

JEDNA mama na Redditu je podijelila da se njezin muž žali ako ona ne radi baš svake sekunde u danu, a njezina priča šokirala je sve koji ne mogu vjerovati da joj je suprug uistinu takav. Naime, majka dvojice dječaka sa suprugom je u braku sedam godina. On je zaposlen, dok je ona kućanica. I tu dolazi do problema.

''S obzirom na to da sam majka koja ne radi, nego sam kod kuće, moj suprug kaže da je to moj posao i da se trebam tako i ponašati'', napisala je i objasnila kako njezin suprug nikad ne pomaže oko čišćenja i poslova u kući, kao ni kod brige za djecu jer, kako kaže, tvrdi da je to isključivo njezin posao. Ovakva podjela posla na početku je ovoj razočaranoj mami bila prihvatljiva, ali joj je kasnije postalo preteško.

Suprug je optužuje da se kod kuće samo odmara

''To mi nije smetalo sve donedavno. Obično se, kad se probudim, volim opustiti, popiti kavu i odvojiti vrijeme samo za sebe, barem tih nekoliko minuta u danu. Čak i to smeta mom suprugu jer kaže kako sam ja zapravo na poslu i nemam pravo na odmor. Kad moj jednogodišnjak ode na prijepodnevno spavanje, ja počnem čistiti. To je način koji mi najbolje odgovara. Ali ne i mom suprugu, on misli da moram početi čistiti odmah nakon što se probudim jer bih tako isto radila i na poslu'', dodaje.

''Prije nekoliko dana bio je uzrujan što još nisam počela prati suđe, a već sam ustala, pa ih je sam oprao. To je bilo vjerojatno treći put da pere suđe u posljednjih sedam godina. Zatim mi je nastavio govoriti što bi se dogodilo kad bi netko na mom poslu morao napraviti posao umjesto mene. Rekla sam mu da to ne znači da sam lijena ili opuštena, nego samo skupljam snage za dan i obaveze koje su preda mnom. Tvrdi da ionako ne radim ništa cijeli dan, nego se samo odmaram. Jesam li u krivu što sam uzrujana zbog njegovog ponašanja? Jednostavno mi je frustrirajuće'', zaključila je mama, a na njezinu su stranu odmah stali svi korisnici Reddita.

Nije jedina koja ima ovakav problem

''Molim? To ti je rekao i ostao živ? Svaka ti čast, ja mu ne bih dozvolila da tako razgovara sa mnom'', komentirala je jedna korisnica.

''Ne, imaš apsolutno svako pravo biti bijesna na njega i njegove komentare. Uostalom, da se radi o redovnom poslu, ne bi samo počela raditi u određeno vrijeme, tvoja bi smjena također ponekad i završila. Imala bi i slobodne dane, vikende... Ne može očekivati ​​od tebe da slijediš njegov raspored ujutro, to je ludo'', napisala je druga. Nažalost, bilo je i onih koje se i same moraju nositi s ovakvim ponašanjem svojih partnera.

''Ista se stvar događa i meni. Moj suprug stalno prigovara jer ne radim, nego, po njegovom mišljenju, samo čuvam djecu i brinem se o kući. Samo? Mislim da me nimalo ne cijeni i nema pojma što znači raditi kod kuće, brinuti se o klincima i uz sve to još slušati nezahvalne komentare partnera'', požalila se jedna mama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.