Mama izgubila sina u trgovini pa ga pronašla zahvaljujući triku s TikToka

Foto: 123RF

MAJKA je izgubila svog dvogodišnjeg sina u trgovini lanca Kmart, ali ga je brzo pronašla zahvaljujući pametnom triku koji je naučila na TikToku.

Čim je uočila da joj djeteta nema, odjurila je do informacijskog pulta i dala osoblju opis dječaka kako bi osigurala da ne napusti trgovinu sam ili sa strancem. 

Iako se prestravila, prisjetila se ideje blogerice Jess Martini, koja savjetuje da roditelji odmah reagiraju tako da počnu uzvikivati ime djeteta, ne obazirući se na poglede stranaca. Naime, Martini tvrdi da će metež odvratiti potencijalnog otmičara u njegovom naumu.

"Izgubila sam sina, ima žutu košulju i smeđu kosu. Zove se Nathan i star je dvije godine", opisala je majka te se oduševila kad je vidjela da kupci prestaju kupovati i pomažu joj u potrazi za sinčićem.

Ispostavilo se da je trik upalio jer je nekoliko minuta kasnije jedan muškarac spazio Nathana i spojio ga s majkom.

Žena je svoje iskustvo podijelila u jednoj roditeljskoj grupi te pozvala druge roditelje da slijede njen primjer ako im djeca ikad odlutaju.

"Tih 10 minuta, koliko smo ga tražili, bilo je 10 najstrašnijih minuta u mom životu", napisala je.

"Svi roditeljima savjetujem, ako se ikad zateknu u sličnoj situaciji, da ne traže dijete u tišini ili tiho zazivaju njegovo ime. Vičite glasno i jasno. Dajte drugima opis djeteta i ponavljajte ga", dodala je.

Ističe da ćete tako alarmirati sve u ovoj okolini da se osvrnu oko sebe i smanjiti šanse da netko možda odvede vaše dijete u nepoznatom pravcu.

@jesmartini

Reposted bc its so impt and I want as many parents to see it as possible- cc this time ##momsoftiktok ##fyp ##foryou ##psa ##dadsoftiktok ##besafe

♬ original sound - Jess martini

"I ja sam vidjela taj video i odmah upamtila savjet", "Nevjerojatno je koliko se pametnih ideja može naći na internetu", "Sjajna si majka", komentirali su drugi roditelji koji su pohvalili njezinu reakciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.