Majka objavom na TikToku uzvratila ženi koja joj je rekla da udari svoje dijete

31-GODIŠNJA mama iz Velike Britanije na TikToku je svojim pratiteljima objasnila zašto nikada neće udariti vlastitu djecu, nakon što joj je starija žena rekla da bi trebala učiniti upravo to.

@kellymedinaenos

Reply to @mikaelajaderobert I said what I said. ✨🤍

♬ original sound - Kelly Medina Enos

"Jedna starija žena mi je rekla da bi udarila svoju djecu da su imala ispad bijesa kakav je imalo moje dijete", napisala je Kelly uz objavu.

To definitivno neće zaustaviti buduće ispade bijesa

U obraćanju pratiteljima rekla je: "Sve što udaranje djeteta čini za njega je da postaje još bjesnije, dakle definitivno ne zaustavlja bijes i više se ne osjećate kao sigurna zona za njih. Također definitivno neće zaustaviti buduće ispade i, konačno, kasnije će u životu potisnuti svoje emocije jer ne dobivaju reakciju ljubavi koja im je potrebna dok imaju ispade bijesa."

Nazivajući to "zlostavljanjem", Kelly je rekla da joj je "pomalo zlo od ljudi koji misle da djeca ne smiju doživljavati ispade bijesa i da bi sve svoje emocije trebala držati potpuno za sebe."

"Mislim, imam 31 godinu i definitivno nemam emocije pod kontrolom, pa kako to možete očekivati ​​od djeteta?"

Djelomično razumijevanje prema starijoj gospođi zbog okolnosti u kojima je odrasla

"S druge strane, morate imati na umu da je ta starija žena vjerojatno u životu bila udarena i da ju je majka njezine majke vjerojatno udarila. Učinila je najbolje sa znanjem i alatima koje je imala, a apsolutno raduje što ste roditelji u 2021. jer imamo internet, imamo toliko više pristupa različitim stilovima roditeljstva i različitim načinima. I bolju priliku da izvučete najbolje iz svog djeteta."

Kelly je svoj video završila priznajući: "U svakom slučaju, zahvalna sam što sam roditelj 2021. To je sve što govorim."

Kelly prakticira povezujuće roditeljstvo, pri čemu roditelji sami vježbaju strpljenje i empatiju kako bi bolje razumjeli potrebe svog djeteta. Njezini su sljedbenici brzo pohvalili njezin stav o udaranju djece, a neki su čak tražili savjete kako ukrotiti njihov bijes.

Reakcije na objavu su različite

"Zamislite da je ta starica plakala i da je netko došao i udario je", podijelila je jedna, dok je druga napisala: "Izljevi bijesa male djece nisu laki, ali pokušavaju se izraziti. Udaranje je zlostavljanje...Jednostavno."

"To također potiče dijete da udara. Ako misle da je u redu da vi udarate, mislit će da je u redu da i oni to rade", komentirala je druga.

No jedan je sljedbenik ipak sugerirao da se Kelly stavi na mjesto starije žene: "Ta je starija žena odrasla u drugoj generaciji. Upamti to. Bio sam udaran i ne trebam terapiju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.