Ljudi oduševljeni idejom za besplatan božićni poklon za djecu: Nakon grozne godine...

Foto: 123RF, Facebook

BOŽIĆ može donijeti financijske poteškoće mnogim obiteljima, ali ove godine nema sumnje da postoji mnogo više obitelji kojima će blagdani predstavljati popriličan financijski izdatak i udarac na kućni budžet.

Kako bi pokušala pomoći, jedna mama je odlučila podijeliti svoje rješenje problema.

"Nakon grozne godine koja je ljude stavila u neželjene pozicije na osobnom planu, ali i financijski, samo sam htjela podijeliti što sam učinila za svog sina prije nekoliko godina za Božić", objavila je Sarah Payne iz Velike Britanije u Facebook grupi Family Lockdown Tips and Ideas.

Kaže da za ovaj poklon nije morala ništa platiti, a njezin sin je bio oduševljen. Rekla je i kako je ideju pronašla na Pinterestu, gdje je preuzela i besplatni predložak.

Riječ je o vaučerima koje djeca mogu iskoristiti kad to požele, a na njima su stvari poput LEGO večeri, dopuštenja da budu sat vremena duže budni, dopuštenja da prijatelji prespavaju kod njih i popodnevnog pripremanja kolačića.

"Kakva izvrsna ideja", jedna je od brojnih pohvala koje je dobila, a mnogi roditelji su priznali kako će i sami isprobati darivanje ovakvog poklona.

"Apsolutno brilijantno, jer sve što djeca žele su ljubav i pažnja", složila se druga korisnica Facebooka.

Treći je dodao: "Ovo je sjajna ideja, pogotovo sada kada su stvari takve kakve jesu. Ali ovo bi čak trebalo češće raditi jer neka djeca svoje darove uzimaju zdravo za gotovo."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.