Glumica na udaru trolova nakon što je rekla da su kupovni muffini zdrava užina

Foto: Instagram

GLUMICA Tori Spelling koja slavu duguje hit seriji devedesetih Beverly Hills 90210 našla se na udaru trolova nakon što je objavila fotografiju svoje djece koja jedu muffine.

“Osjećam se dobro kao roditelj zbog toga čime hranim djecu. Jednostavni su, a male ruke neće napraviti nered i idealni su za djecu u pokretu”, napisala je Spelling, inače majka petero djece.

To je odmah izazvalo lavinu reakcija onih koji smatraju da nije riječ o zdravom obroku za djecu.

“Što jedeš i čime hraniš djecu je tvoja stvar, ali nemoj, molim te, ovo promovirati kao zdravu opciju. Slatkiši s rafiniranim šećerom koji nemaju nikakve nutritivne vrijednosti za djecu nisu zdravi”, jedan je od brojnih komentara na koje je morao reagirati Torin suprug Dean McDermott.

“Bok svima. Zlo mi je i umoran sam od svih koji napadaju moju ženu Tori Spelling. Samo zašto što je slavna, misle da mogu sve reći. Njena objava je o užini. To je užina, ljudi. Nismo li i prije davali djeci užinu? Kolačiće, kekse, bilo što”, rekao je u videu koji je objavio na svom profilu i dodao da je Spelling dobra mama.

“Mi smo odlični roditelji. Naša se djeca zdravo hrane. Jedu puno voća i povrća, a ponekad užinu”, pojasnio je.

Na kraju se obratio izravno svima koju su njegovu suprugu posramili svojim komentarima.

“Slušajte svi vi roditelji koji mislite da ste bolji od drugih. Neka onaj koji je bez grijeha baci kamen prvi”, upozorio je.

Ovo nije prvi put da je McDermott na društvenim mrežama stao u obranu svoje supruge. Nedavno su njihovu djecu nazivali debelima pa im je očitao bukvicu.

"Koga briga kako izgledaju? Oni su sretni i zdravi i 'žao mi je' što ne izgledaju kao mršavi supermodeli. Ljudi dolaze u svim oblicima i veličinama. Dakle, tko ste vi da sudite?" istaknuo je te dodao kako je komentiranje izgleda bilo kojeg djeteta apsolutno nepotrebno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.