Ella Dvornik objavila fotku s kćeri, žene raspravljaju je li zdravo da su djeca bosa

ELLA Dvornik već par dana s obitelji odmara u Istri. Sa suprugom Charlesom i kćerima Balie Dee i Lumi Wren otputovala je nakon ukidanja propusnica kako bi uživali u kući koja je u osami.

“Promijenili smo lokaciju izolacije u ovu kuću u Istri. Al’ čini mi se da je život u Istri već ovako i onako na neki način Samoizoliran. Kuće usred ničeg su toliko predivne da prosto nemaš razlog da ih napustiš”, napisala je prvi dan kada je objavila fotografiju na kojoj ispija vino i uživa u pogledu.

Kako obitelj provodi dane, Ella rado dijeli na društvenim mrežama. Red kupanja u bazenu, red igre pa red maženja. Upravo je ovo posljednje ovjekovječila fotografijom i izazvala različite reakcije. Naime, objavila je fotografiju na kojoj je dvogodišnja Balie ljubi u obraz, a neki su odmah uočili da je djevojčica bosa što je izazvalo raspravu.

“Kaj nije hladnjikavo još... Mama ima tenisice, a curka bosa”, komentirala je jedna žena na koju su se odmah nadovezale druge svojim iskustvima. 

“Moja mala je vječito bosa i nikad bolesna, dijete osjeti kad mu je hladno”, “Moj uskoro 16 mjeseci pa se stalno izuva i šlapice i čarape, djetetu je vruće”, “moja najmlađa vječito hoda bosa. Sad joj je 13 i od sve troje moje djece ona je najzdravija. Samo jednom gripu imala”, “Moj mali također, kad god uhvati priliku skine šlape i čarape”, neki su od komentara koji su se nanizali.

Inače, bosonogo hodanje preporučuje puno stručnjaka, čak i kada su u pitanju djeca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.