Ella Dvornik objavila fotku kćeri i muža pa je napali zbog nekoliko detalja

PRILIČNO burnu raspravu izazvala je na prvi pogled nevina fotografija obiteljske večeri u domu Elle Dvornik. Naša poznata influencerica objavila je fotografiju supruga Charlesa Pearcea i kćerkice Balie Dee. 

Dok Charles gleda u mobitel, Balie drugi drži u ruci i mrskog izraza lica nešto pokušava reći.

"Kaže Balie: 'Ne kužim sto je toliko fascinantno u ovim ekranima'", napisala je Ella.

Time je odmah izazvala trolove koji su osim mobitela u rukama tate i kćeri uočili i pumpicu za Ventolin ispred Charlesa.

"A da se malo bavite sportom umjesto da visite na mobitelu, pijete i pušite…Bilo bi manje potrebe za Ventolinom, manje nepotrebnog trbuha, manje podočnjaka, manje dječjeg čuđenja. Sretno, mama", poručila joj je jedna žena i tako izazvala druge.

"Da mi je znati s kojeg uređaja vi pišete ovdje. Sportskog?" odgovorila joj je jedna Ellina pratiteljica i nasmijala ostale pa čak i samu autoricu objave.

"Nije mi do svađa, ne volim prepiranja i negativnosti, al fakat ste me do suza nasmijali. Trudove ću dobiti", poručila je Ella.

Neke je zanimalo koga muče alergije pa je Ella otkrila da njen suprug ima astmu, a onima koji su zamjerili mobitele jednostavno je odgovorila: "Dobrodošli u 21. stoljeće."

Ella i suprug Charles Pearce čekaju drugo dijete. Spol bebe javno nije otkrila ni u prvoj trudnoći pa je tu informaciju, ako je zna, i ovoga puta zadržala za sebe, no poznato je da beba stiže na proljeće 2020. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.