Doula pohvalila Rihannin način nošenja trudnoće: Njena poruka samoljublja je zdrava

OTKAD je svijetu pokazala svoj trudnički trbuh, Rihanna koristi svaku priliku da ga istakne. Obukavši prozirni zeleni top na Fenty Beauty Universe Eventu, 33-godišnjakinja je progovorila o svojoj trudnoći: "Sviđa mi se. Uživam. Uživam što ne moram brinuti o prikrivanju trbuha. Ako se osjećam malo bucmasto, svejedno mi je! To je beba!"

Rihanna čeka svoje prvo dijete s kolegom glazbenikom ASAP Rockyjem, pravog imena Rakim Mayers. Njezinu pozitivnu poruku o trudnoći pohvalila je doula Emma Armstrong, influencerica i edukatorica za trudnoće i porode.

Doula je osoba koja ženama nudi podršku tijekom trudnoće, poroda i nakon rođenja djeteta

Uloga doule ne ispunjava zdravstvenu skrb, već emocionalnu podršku, kako bi se žene osjećale sigurno i ugodno tijekom tako važnog i osjetljivog životnog iskustva.

Emma je rekla: "Mislim da provodimo toliko vremena opsjednuti debljanjem tijekom i nakon trudnoće. Rihannina poruka ljubavi prema sebi jako je zdrava. Ne radi se nužno o tome koliko smo 'bucmasti ili debeli', već o tome da naši postupci imaju zdrav ili nezdrav utjecaj na našu bebu."

Istaknula je kako su promjene u tijelu tijekom i nakon trudnoće normalne, zdrave i očekivane

Rekla je: "Normalno je da se naša tijela mijenjaju kako beba u nama raste i razvija se. Hormoni rade svoje i često primijetimo da žene stvarno počinju blistati od povećanja koncentracije estrogena", kaže.

"Moramo početi prihvaćati svoje tijelo u trudnoći i nakon porođaja, jer sve što obično slavni naglašavaju je 'povratak forme' nakon rođenja bebe, a taj pristup je nezdrav", objasnila je Emma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.