Dobre navike usvajaju se od djetinjstva: Ana Gruica ima najslađe društvo za jogu

Foto: Instagram

VJEŽBANJE u maminom društvu je najzabavnije.

Opće je poznato da su djeca poput malih spužvi koje upijaju sve oko sebe, a Ana Gruica je odlučila tu činjenicu iskoristiti na vrlo lukav način. Naime, glumica se pohvalila kako jogu vježba u društvu najslađeg jogista.

"S mamom vježbati je najslađe. Kroz igru pokušati približiti dobre navike", napisala je Gruica uz video koji je podijelila na svom Instagramu. 

Sudeći po oduševljenju uz koje njezin sinčić sudjeluje u vježbanju, dobre navike su već usvojene. Bravo, mama!

Joga je sve popularniji način vježbanja pa ne čudi što u njoj uživaju milijuni diljem svijeta. Štoviše, mnogi tvrde da su na svojoj koži iskusili sve dobrobiti koje joga pruža za um i tijelo, a sve su češća i znanstvena istraživanja koja to dokazuju. 

Tako je istraživanje njemačko-švicarsko-američkog tima na čelu s dr. Andreasom Michalsenom, objavljeno u časopisu Medical Science Monitor 2005. godine, dokazalo da redovito vježbanje joge smanjuje stres i osjećaj tjeskobe kod žena, ali i glavobolju, loš san i bol u leđima.

Zato ne čudi što sve više liječnika u SAD-u primjenjuje terapiju jogom kao dopunu suvremenoj medicini, a njihov primjer slijede i liječnici diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.