Djeveruša smirila nestašnog sina prije nego je pokvario vjenčanje: "Genijalan potez"

DJECA se ponekad ponašaju zbilja nekontrolirano na svadbama, a iznenađenja i nepredvidljivi postupci mogu prouzrokovati nepotreban stres prisutnima, osobito roditeljima.

Jedna je mama točno znala kako svog sina zadržati pod kontrolom, a njena metoda osvanula je na TikToku i ubrzo postala viralna. Naime, video prikazuje dječaka, koji je imao ulogu nositelja prstena, kako radi grimase i djeluje vrlo nemirno stojeći pored mladenaca.

@dad_move Who said you can only feed puppies!? #wifeandson #weddingseason #feeding #viral #FYP ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

Pored njega stoji djeveruša, njegova majka, i pokušava procijeniti situaciju. Dječak se počinje vrpoljiti, a mama baca pogled prema osobi iza kamere i kao da svojim izrazom lica pita za mišljenje. Trenutak poslije toga ona poseže u svoj džep, izvlači neki slasni zalogaj i trpa ga u dječakova usta. Potom se zahihoće, ponosna na svoju intervenciju.

"Tko je rekao da možete hraniti samo štence", pisalo je u opisu videa

Ljudi su u komentarima izrazili oduševljenje ovim potezom, diveći se maštovitosti i brzini reakcije. "Znala je što se događa. Ništa nije moglo pokvariti ovaj dan! Bravo!" napisala je jedna osoba.

Druga je komentirala: "Ne nose svi heroji plašteve! Neki nose večernju haljinu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.