Četverogodišnjak potrošio više od 16 tisuća kuna na sladolede u obliku Spužva Boba

BILO da se radi o pjesmi, YouTube zvijezdi ili TV emisiji, djeca su poznata po tome što su strastveni mali obožavatelji. A jedan četverogodišnjak iz Brooklyna po imenu Noah toliko je oduševljen Spužva Bobom da je slučajno potrošio gotovo 3000 dolara na sladolede u obliku svog omiljenog lika iz crtića.

Prema akciji prikupljanja sredstava objavljenoj na stranici GoFundMe koju je pokrenula prijateljica Noahove mame po imenu Katie Schloss, "doista preslatki" obožavatelj Spužva Boba "uspio je kupiti ledene poslastice u vrijednosti od 2.618,85 dolara (oko 16.500 kuna) i "poslao ih na adresu njegove tetke".

Unatoč činjenici da je to očito bila pogreška, Amazon je odbio vratiti sredstva Noahovoj mami Jennifer Bryant, koja je mama troje djece i studira socijalni rad na Sveučilištu New York. Schloss je na GoFundMe objasnila da Bryant nije sigurna kako će, uz studentski zajam i druge troškove svoje obitelji, uspjeti otplatiti eksplozivnu kupnju svog sina.

Srećom, 125 suosjećajnih stranaca uplatilo je sredstva kako bi pomoglo mami iz Brooklyna te su prikupili čak i više nego što je potrebno, prenosi Parents.

Kako bi im zahvalila, Jennifer je napisala: "VELIKO vam hvala na nevjerojatnoj velikodušnosti i podršci. Kako je on dijete koje živi s ASD-om (poremećaj autističnog spektra), sve buduće donacije ići će za Noahovo obrazovanje i dodatnu podršku. Ne možemo vam dovoljno zahvaliti. Doista."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.