Buduća majka pokazala kako je prisustvovati Glastonburyju u 35. tjednu trudnoće

LOIS MALLETT-WALKER, koja na TikToku koristi nadimak @girlbossadventure, dokazala je da je moguće uživati u jednom od najvećih glazbenih festivala na svijetu čak i ako ste u visokom stadiju trudnoće.

Ova buduća majka trudna je 35 tjedana. Podijelila je s pratiteljima neke prizore kojima je otkrila izgled njihovog smještaja u kampu i trenutke u kojima uživa u izvedbama nekih od njenih najdražih glazbenika.

Nisu htjeli propustiti festival koji im je oduvijek bio želja

Stigavši na festival, Mallett-Walker i njezin suprug postavili su šator, veliki stolac na napuhavanje i udoban naslon za noge, za koji kaže da ju je spasio. Par je prethodno raspravljao hoće li prisustvovati festivalu jer su karte kupili prije tri godine i odlučili su se da hoće jer su oduvijek maštali o tome.

@girlbossadventure Our cozy set up tonight at Glastonbury. I’m gonna give you all an honest review of what it’s like camping here 8 1/2 months pregnant 🤰 and let you know how it goes… #glasto #glastonburyfestival #glastonbury #pregnant #mumtobe #mum #fyp #foryourpage #foryou #lifehacks #8monthspregnant ♬ Feels Like Summer - Samuel Jack

"Svima ću vam dati iskrenu recenziju o iskustvu kampiranja u 35. tjednu trudnoće i javit ću vam kako mi ide...", rekla je Mallet-Walker svojim pratiteljima. Govoreći o zabrinutosti za svoju sigurnost u velikim gužvama, Mallet-Walker je rekla da su festivalski tereni toliko veliki da uglavnom nema prevelike gužve.

Kako bi izbjegla velike grupe ljudi i osjećala se ugodno, sjedila je na sklopivom stolcu iza gomile tijekom nastupa većine glazbenika

U jednom videu Mallet-Walker je otkrila da joj je ljepše spavati na madracu na napuhavanje u Glastonburyju nego na njenom krevetu kod kuće. Iako se pobrinula da vidi neke od najvećih izvođača, Mallet-Walker je također odvojila vrijeme za opuštanje tijekom dana.

@girlbossadventure Day 3 Ready To Watch @Foals At @glastonbury 🤰 #34weekspregnant #glastonbury2022 #glastonbury #glastonburyfestival #fyp #foryourpage #foryou #festivalfashion ♬ My Number - Foals

"Popodne uvijek odrijemam kad sam kod kuće tako da je to rutina koje se i ovdje držim", rekla je.

Jedna korisnica TikToka pitala je jesu li ona i njen suprug razmišljali o tome da bi mogla roditi na festivalu, no Mallet-Walker je odgovorila da su došli dobro pripremljeni. "Prilično sam sigurna da neću, moja torba za rodilište je u autu... Ako osjetim bilo što, bježim odavde", odgovorila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.