3.4 milijuna pregleda: Mlađi brat pokušao umiriti uzrujanu sestru, pogledajte snimku

Screenshot: TikTok

Trogodišnji dječak neočekivanom reakcijom na uplakanu sestru oduševio je korisnike TikToka. Mama dvoje djece objavila je snimku s nadzorne kamere na kojoj njezin sin ulazi u sobu starije sestre. Njih dvoje su se čitav dan svađali, pa se djevojčica prije spavanja rasplakala.

"Što je bilo?" upita dječak sestru.

"Ne znam, samo sam tužna", odgovara ona.

Dječak je uporan i ne odustaje. Želi saznati zašto je njegova sestra toliko uzrujana. Nakon što nekoliko puta ponovi pitanje zašto je tužna, ona odgovara: "Mama i tata su zli."

U želji da joj pomogne, mlađi brat kaže sestri: "Idem vikati na njih!" Dok silazi s kreveta, ponavlja svoje obećanje. Tada se na vratima pojavljuje mama, a dječak samo ljutito, ali ljupko, ispali: "Hej!"

Mama ulazi u sobu, sjeda na krevet i uzima kćer u krilo. Dječak im prilazi i prekori mamu: "Ne viči na sestru", te prstom upire u nju.

Iako je mama bila prisutna, tek kad je pogledala snimku, shvatila je pouku.

"Koliko god se svađali u ovim godinama, doista čuvaju leđa jedno drugome. Starija sestra uvijek stane u njegovu obranu, a on radi isto", zaključila je uz video koji je skupio 3.4 milijuna pregleda.

@findingjen As much as they bicker, they always have each other’s back. Also, not me throwing my husband under the bus 😂 Thankful for @Ring for capturing these moments #ringdoorbell #ring #siblinglove ♬ original sound - Jenny Ho
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.